Viesti Dianaltadiana_2_sm.jpg

Diana Cooper Foundation on vakaa ja laaja-alainen henkisen opetuksen koulu.Kurssimme on rakennettu korkealla osaamisella ja tavoitteemme on toimia aina viidennen ulottuvuuden tavalla.

Monet asialle omistautuneet masteropettajat ovat antaneet aikaansa ja energiaansa päivittämällä henkisiä kurssejamme sekä lisäämällä uusia, kiehtovia kursseja opetuskoulutusvalikoimaan. Koulumme on ollut loistava esimerkki yhteistyöllä luodusta visiosta. Yhdessä luomme uuden kultaisen ajan mallia, ja olen äärimmäisen ylpeä Foundationista.

Olemme jatkuvasti työskennelleet enkelien kanssa, ja he ovat aina siunanneet työmme sekä ohjanneet meidät niihin osiin maailmaa, joissa meitä tarvitaan. Opettajamme ovat myös ottaneet sisätasoilla tehtäviä, jotka ovat suuresti auttaneet planeettaamme.

Arkkienkeli Metatron, lordi Melchizedek, Äiti Maria ja mahtava lordi Kumeka ovat opastaneet ja valaisseet meitä, ja he kertovat, että Foundationilla on aina ollut erittäin tärkeä rooli kosmisessa suunnitelmassa planeetan tuomiseksi ylösnousemukseen.

Diana Cooper Foundationin perustajana olen ilahtunut, että sitä johtavat nyt viisaat ja valaistuneet prinpal-oettajamme. He inspiroivat monia liittymään meihin ja auttamaan levittämään valoa, samalla kun omistautunut valotyöntekijöiden tiimi  anteliaasti ja vapaasti tarjoaa tukea ja apua.

Jos haluat olla henkinen opettaja tai levittää valoa, harkitse Diana Cooper Foundationin koulutusta. Toivotamme sinut tervetulleeksi ja lupaamme sinulle vakaan perustan, jotta voit tehdä oman osasi levittääksesi enkelien valoa ja auttaaksesi planeettaa ylösnousemukseen.

Rakkaudella ja siunauksin

dc.jpg

 

 

 

 

Meistä

Viesti Dianalta

Foundationin rakenne

 

Opettajakoulutukset

Opettajat

Meistä

Etusivulle