Foundationin rakenne

Perustaja

Diana Cooper

Principalopettajat/yliopettajat

Principalopettajamme ovat koulun opettajia, jotka ovat omistaneet aikaansa ja sitoutuneet Foundationin toimintaan. Uusien masteropettajien kouluttamisen ohella he ovat olleet luomassa koulun opettajakouluttusohjelmia.

Principalopettajat ovat Susanne Rudd, Carol de Vasconcelos, Mildred Ryan, Fumi Finch ja Ulla Niskanen.

Masteropettajat

Masteropettajat ovat koulun opettajia, jotka ovat pitäneet monia kursseja ja tapahtumia. He ovat sitoutuneet Foundationin visioon ja käyneet koulutuksen tullakseen masteropettajaksi ja voidakseen maailmanlaajuisesti opettaa uusia opettajia pitämään kursseja tai luentoja.

Opettajat

Foundationin opettajat ovat suorittaneet hyväksytysti yhden tai useamman opettajakoulutusohjelman: Enkelit, Ylösnousemus, Kultainen Atlantis, Muuta elämäsi, Kohti vuotta 2032, Ykisarviset tai Lemurian kristallienergia. He ovat saaneet todistuksen, joka oikeuttaa heidät pitämään kursseja, tapahtumia, luentoja yms. ammattimaisesti tai omassa yhteisössään.

Council of Divine Light

Council of Divine Light on Foundationin päättävä ja toimintaa pyörittävä elin, joka työskentelee ykseydessä ja yhteistyössä varmistaen, että päätökset on tehty planeetan ja sen ylösnousemuksen hyväksi ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Meistä

Viesti Dianalta

Foundationin rakenne

 

Opettajakoulutukset

Opettajat

Meistä

Etusivulle